POWER UP
Er du klar til at blive udfordret i din træning? Uanset, om du er nybegynder eller vant til at træne med kettlebells, finder du her programmerne, der vil gøre dig i stand til at kunne løfte tungt – eller løfte tungere, end du er vant til – og løfte dig selv med hele din kropsvægt.

Det er her, du lærer at holde på kuglerne og gå fra nul til to kettlebells og kunne squatte på ét ben i stedet for to. Men du finder også programmer, der tager dig fra én til to kugler og en tungere belastning, så du accelererer din fremgang som en tornado.

Selvom du er vant til at træne fx crossfit, løb, spinning eller HIIT, vil disse træningsprogrammer skrue helt op for energien, og ramme "the sweet spot" mellem styrke, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Programmerne i POWER UP vil: 
- Vil lære dig, der er ny med vægte, at løfte tungt – og dig, der er vant til at træne med vægte, at løfte endnu tungere og mere effektivt, så du både bygger og genopbygger mistet muskelmasse og får skyhøj forbrænding.

- Vil forbedre din muskelkontakt markant, gøre dig mere smidig, øge din effekt af træningen og give dig adgang til meget mere energi og en indre råstyrke som en sej amazone.

Programmer | Power up