HANDELSBETINGELSER


Produkter og tjenester udbydes af:

Anna Bogdanova ApS
CVR-nr 37696676

Du kan kontakte os på:
support@annabogdanova.dk


1. GENERELT

1.1 Priser & gebyrer

Alle ydelser og produkter kan købes med dankort, VISA dankort, Mastercard og MobilePay. Ved betaling med VISA, MasterCard og Visa Elektron reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker. Ved betaling med MobilePay  reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms. Eventuelle gebyrer vil blive angivet i betalingsvinduet. Du modtager straks efter købet en kvittering på mail til den opgivne mailadresse.  

1.2 Ændrede betalingsoplysninger

Det er dit eget ansvar at ændre og opdatere dine betalingsoplysninger, hvis du fx har fået nyt kort. Du kan ændre dine betalingsoplysninger ved at følge linket i fakturaen: “klik her for at ændre betalingsoplysninger”. Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre gemmes ikke i systemer ejet af Anna Bogdanova ApS.

1.3 Ydelser

Anna Bogdanova ApS udbyder følgende produkter:

– Køb af digitale træningsprogrammer
– Abonnement til træningsprogrammer inkl. rådgivning i et lukket medlemsforum 
– Personlige konsultationer 
– Online arrangementer og events
– Live arrangementer og events

1.3 Kontohaverens ansvar

Du er selv ansvarlig for din oplevelse af det købte produkt. Herunder problemer relateret til din netforbindelse, browser, programmer og applikationer med mere.

1.4 Datapolitik

Læs om vores persondatapolitik her.


2. DIGITALE PROGRAMMER

2.1 Fortrydelsesret på digitale programmer.

Ved køb af digitale træningsprogrammer fra Anna Bogdanova ApS har du 14 dages fortrydelsesret, som dog ophører i det øjeblik du tager indholdet i brug.

2.2 Levering af digitale programmer.

Anna Bogdanova ApS giver kunden adgang til via Simplero at foretage videostreaming af træningsvideoer mod betaling pr. træningsprogram, til visning på kundens udstyr, som kan være en computer, smartphone eller tablet. Produktet leveres på dansk. Simplero er kompatibelt med alle browsere i både iOS og Windows, med bedste oplevelse i Chrome.

Køb af træningsprogrammer giver kunden ubegrænset adgang til videostreaming og afspilning af de købe programmers tilhørende øvelsesvideoer. Det betyder, at du får login og adgang til en hjemmeside, hvor materialet ligger. Herfra kan du bruge programmet så ofte du vil, inden for rammerne i vores handelsbetingelser.

Vi forbeholder os dog retten til at fjerne materialet fra hjemmesiden. Vi vil altid sørge for at give dig et varsel, sådan at du kan downloade materialet til egen enhed til fortsat brug.

3. MEDLEMSKAB I STRONG THINGS

3.1. Fortrydelsesret på medlemskab

Ved køb af medlemskab til STRONG THINGS fra Anna Bogdanova ApS har du 14 dages fortrydelsesret, som dog bortfalder i det øjeblik du tager indholdet i brug.  

3.2 Levering af indhold i medlemskab

Ved køb af medlemskab til STRONG THINGS tegnes der en tidsbegrænset aftale, der løber i 12 måneder. Hvis du ønsker at fortsætte, må du tegne en ny aftale for endnu en periode. 

Køb af medlemskab til STRONG THINGS giver dig adgang til træningsvideoer, mails og lukket forum i den købte periode. Medlemskabet fornys ikke automatisk, og når perioden er slut, ophører din adgang til programmer, mails og forum.

3.3. Opsigelse

Du kan opsige en aftale om løbende levering af varer eller tjenesteydelser med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 5 måneder efter aftalens indgåelse (bindingsperioden).

Når du køber et medlemskab i online træningsklubben STRONG THINGS, kan du efter 5 måneder opsige aftalen med en måneds varsel + løbende måned.  

Køber du 1-års medlemskab til en ekstra fordelagtig pris og/eller med bonusser i kampagneperioder, og ønsker du at opsige efter bindingsperiodens udløb, men inden der er gået 1 år, får du refunderet de resterende måneder fratrukket værdien at de måneder hvori du har været medlem til vejledende udsalgspris samt værdien af en eventuel bonus, som indgik i kampagnetilbuddet. 


4. ONLINE ARRANGEMENTER,EVENTS, LIVE ARRANGEMENTER OG EVENTS (særlige begivenheder)

4.1. Fortrydelsesret på events

Der er ikke fortrydelsesret på køb af billetter til særlige begivenheder, fx kurser, forløb, webinars, foredrag, masterclasses/workshops og lignende, som finder sted på et bestemt tidspunkt. Det betyder, at tilmelding og køb til særlige begivenheder er bindende. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. 

4.2. Aflysning

Vi forbeholder os ret til at aflyse masterclasses og liveevents ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden dato, hvor der er ledige pladser eller fårefunderet det fulde beløb

5. PERSONLIGE KONSULTATIONER

Køb af personlige konsultationer (1:1 træning) er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen. Afbud til en personlig konsultation skal ske senest 24 timer før den planlagte tid. Ved senere afbud opkræves fuld betaling for konsultationen.

6. RETTIGHEDER

Alle rettigheder og produkter tilhører Anna Bogdanova ApS og er ophavsretligt beskyttet. Ethvert produkt er personligt, og du må derfor ikke sælge, give, udlåne eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Anna Bogdanova ApS.

Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Produktet bliver leveret digitalt via en lukket hjemmeside med eget login, som man får på e-mail – eller som live event.

7. ANSVAR

Al træning – både online og fysisk – foregår på eget ansvar.

8. TVISTER OG KLAGER

Aftalen indgået med Anna Bogdanova ApS er undergivet dansk ret.

Du har mulighed for at få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til Anna Bogdanova ApS på support@annabogdanova.dk.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan derudover indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Læs mere på www.naevneneshus.dk. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.  Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse support@annabogdanova.dk.