MIKROTRÆNING - OVERSKUELIG OG TIDSEFFEKTIV TRÆNING

Har du set i DR's programserie "Velkommen til overgangsalderen", at én af mine kunder Stinemaria fortæller, hvordan mikrotræning hjalp hende i overgangsalderen, da fitnesstræning var holdt op med at virke for hende – og bare gjorde tingene værre?

Veltilrettelagt mikrotræning kan noget magisk, som gør det særligt velegnet til livets overgange – som fx i menopause, efter fødsel og i stressede perioder.


Det er nemlig små træningssnacks, som giver dig mere energi, end de tager fra dig.


Med små, sikre skridt gør mikrotræning derfor din krop stærkere dag for dag og er din genvej, selv i en travl hverdag, til mere energi, styrke og velvære.

Essensen af mikrotræning er, at mere ikke nødvendigvis er bedre, for det handler ikke om, hvor meget du træner, men hvordan du træner.

Du kan sammenligne det med at skulle koge vand; det bliver nemlig ikke varmere af at koge længere tid, men der skal trods alt stadig 100 grader til for at få vandet til at koge.

Mikrotræning bygger på samme princip: At ramme det minimum af træning, som du har overskud til at få gjort dag efter dag – og også kan restituere fra – men som samtidigt er tilstrækkeligt til faktisk at få resultater.MINIMAL EFFECTIVE DOSE GIVER STYRKE MIDT I LIVET


Det er derfor den perfekte træningsform til de fleste – men særligt godt til dig, der gerne vil i gang med at træne for første gang eller efter en længere træningspause.

- Til dig, som ikke får det, du plejer, ud af din almindelige træning.

- Til dig, der gerne vil træne, men ikke kan finde tid og energi til halve eller hele timers træning.


- Og til dig på 40+, som er på vej ind i eller ud af perimenopause eller menopause, hvor træthed, hedeture og manglende overskud kan spænde ben for enhver form for fysisk anstrengelse – fordi østrogenniveauerne ikke længere på samme måde stimulerer hjerne og muskler, og der opstår en flaskehals i forbrændingen.


Så er det her, mikrotræning kommer ind i billedet.


Målrettet aktivering af nervesystem og muskler forbedrer forbrændingen i både krop og hjerne (så energien kan komme ind dér, hvor vi har brug for den).

OBS

Kan du ikke se tilmeldings-formular?

Signup formularen kan ikke ses, hvis man har sagt nej-tak til cookies.

SMÅ DAGLIGE TRÆNINGER SIKRER STABIL RYTME OG FREMGANG

Mikrotræning handler også om at have fokus på frekvens frem for varighed eller intensitet.

Det er nemlig bedre at træne fem minutter hver dag end en time én gang om ugen, for det er den sikre genvej til en stabil træningsrytme uden for mange udsving og lange pauser fra træning.

Du skal ganske enkelt gøre det, du kan i dag, uden at slå knude på dig selv. For så kan du også gøre det i morgen, i overmorgen og dagen efter det. Uden ubehagelig ømhed og stor udmattelse.

Det er det magiske ved mikrotræning; de korte, fastlagte, daglige træningspas lægger nemlig op til, at du med lethed kan gøre regelmæssighed til dit vigtigste parameter på vejen til en stærk, sund og velformet krop.

ER 5 MINUTTER VIRKELIG NOK?

5 minutters træning én eller flere gange om dagen med fuldt fokus på at udføre én velvalgt øvelse med så høj kvalitet som muligt er det, der skal til, for at vække dine muskler til live, for at stramme din krop op og give dig et boost af energi.

Men på kun 5 minutter er det selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvad og hvordan du træner.

MAGIEN VED HJERNEBASERET STYRKETRÆNING ER…

Det store potentiale for at forme kroppen og optimere din forbrænding ligger dog hverken i timelang eller udmattende træning, men i veltilrettelagte øvelser, der træner mere end kun lige den muskel, du har fat på – og som fortsætter med at gavne, længe efter at træningen er slut.

Når mikrotræning er strategisk sammensat, så den både aktiverer din hjerne, styrke signalet til musklerne og kommer effektivt omkring hver eneste muskel i kroppen, og den udføres med nok kraft, styrke og systematisk fremgang, vil du endda ikke kun opleve effekten på den korte bane.

Du vil opleve en langstrakt effekt bestående af styrke, smidighed og skyhøj forbrænding.

flere fordele ved mikrotræning

  • Du bliver bedre til at regulere dit blodsukker og får bedre insulinfølsomhed – og dermed bedre til at bygge muskler og forbrænde både fedt og kulhydrater.
  • Du får meget mere energi og styrket mentalt fokus.
  • Du øger din iltoptagelse og mælkesyretolerance (hvis intensiteten er høj nok).
  • Du vil opleve bedre kropsbevidsthed og mere bevægelsesfrihed.
  • Du får meget mere overskud til at bevæge dig mere – og vil opleve, at du får nemmere ved at træne regelmæssigt.

HER ER DINE 7 dage med MIKROTRÆNING

Jeg giver dig her 7 mikrotræninger, så du kan mærke på din egen krop, hvad det kan gøre for dig – og få en forsmag på de særlige teknikker, som stimulerer både muskler og knogler og giver dig op til fem gange større træningseffekt!

Du får 5 styrkeøvelser, som arbejder med at gøre hele kroppen stærkere + 2 wellness-øvelser, som giver ro.

Kombinationen skaber den nødvendige balance mellem spænding og afspænding, så din krop er gearet til at skabe den forandring, du ønsker.

BONUS: Du får også 3 SOS videoer til mavemuskler, balder og bækkenbund + 2 videoer med simple og effektive råd til at optimere din forbrænding og sikre resultater på den lange bane.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

og få øjeblikkelig adgang
til en uges mikrotræning med Anna Bogdanova-metoden

Dag 1: Positionen, som indgår i alle øvelser og står for 50% af al træningseffekt – men som alle (selv de øvede) overser.  

Dag 2: En helkrops knæ-skånsom squat-oplevelse, som lærer dig at modvirke tyngdekraften, selv når den bliver mere og mere insisterende.

Dag 3: Blid øvelsessekvens for øjne, indre øre og vejrtrækningsmuskler, der løsner spændinger i nakke og lænd.

Dag 4: Frihedsgudinde-øvelsen, der skaber stærke skuldre og strammer din talje op.

Dag 5: Flitsbue-øvelsen, som løfter hele din bagside: både baglår, balder og ryg.

Dag 6: Vidunderlig øvelse, som lærer din lænd og dine balder at arbejde sammen.

Dag 7: Massageteknikken, som resetter dit nervesystem, øger blodcirkulationen og mindsker spændinger i hovedbund og ansigt.

BONUS:

SOS 1: Få samlet dine mavemuskler

SOS 2: Lås op for hofterne og væk balderne 

SOS 3: Få kontakt til bækkenbunden (glem klassiske knibeøvelser)

Video 1: Lad ikke begrænsninger stoppe dig 

Her får du gode råd til at komme videre, når du løber ind i begrænsninger under træningen.

Video 2
: Træn altid efter din dagsform 

Du får kun resultater af den træning, du kan restituere fra – derfor skal din træning tage hensyn til din dagsform