OPNÅ STORE RESULTATER MED MIKROTRÆNING

- kun 5 minutter om dagen kan gøre en forskel! 

Mikrotræning lægger op til, at du med lethed kan gøre det regelmæssigt, og det er bedre at træne 5 minutter hver dag, end 1 time én gang om ugen.

Frekvens er vigtigere end varighed eller intensitet.

Du bliver hurtigere bedre til noget, når du gør det tit, og mens du er frisk og fokuseret, end når du gør noget til udmattelse og sjældent. Vores træningsprogrammer er designet til at give dig fordelene ved regelmæssig træning, uden at kræve meget tid.


Er du i tvivl om hvilket program, der er det rette for dig, kan du læse mere om de to træningsprogrammer her:

Programmer | EXPRESS

Forskellen på Express Opstrammer og Menopause Reset:

Kort fortalt, så gør Express Opstrammer musklerne stærkere og mere spændstige, og giver dig adgang til en større del af din muskelmasse - og Menopause Reset gør, at musklerne begynder at forbrænde mere energi i timerne efter endt træning.

De træner vidt forskellige egenskaber og energisystemer.

Som udgangspunkt skal fokus i ens træning skifte mellem kropskontrol, styrke og power, muskelopbygning og arbejdskapacitet, året igennem. For at sikre, at man kommer i bedre og bedre form år efter år og ikke får skader, rammer stilstand i sin træning eller løber ind i andre begrænsninger, som resulterer i udfald.

Express Opstrammer træner signalstyrke fra hjerne til muskel, så du får hjernen til at aktivere en større mængde muskelmasse på én gang og derfor træner råstyrke, fordi du kan træne flere store muskelgrupper samtidigt med høj belastning (tæt på 90% af dit max) - hvilket også skaber større spændstighed i musklerne selv i hvile.

Menopause Reset træner primært arbejdskapacitet, dvs evnen til at få musklerne til at udføre mere arbejde på kort tid - her er din belastning måske 75-85% af dit max, og du holder kortere pauser og lavere flere gentagelser, end i Express Opstrammer. Du kommer tættere på udmattelsen og dermed udvikler flere træthedsstoffer i musklerne, men samtidigt giver det dig en større efterforbrænding.

Jo stærkere du bliver (fra Express opstrammer), des større mængde muskler vil du kunne aktivere i Menopause Reset.

MEST POPULÆRE BLOGS I MAGASINET

HVAD ER DIN IDEALVÆGT?

HVAD ER DIN IDEALVÆGT?

Rigtig mange kvinder har et urealistisk billede af, hvilken vægt der er deres idealvægt. Få svaret på, hvad du i stedet bør have fokus på. Læs mere

DET ER IKKE SYND FOR DIG!

DET ER IKKE SYND FOR DIG!

Det er ikke synd for dig, når du træner efter dagsformen og måske er nødt til at skalere en øvelse eller træning ned. Det er derimod at træne klogt.  Læs mere