SKIN SOLUTIONS

Huden er vores største organ, og den kan trænes lige så målrettet som vores dybereliggende kernemuskler. Musklerne under huden er sammen med bindevævet med til at støtte huden, fylde den ud og holde den stram. Du vil altså opleve en akut foryngende effekt, når du arbejder målrettet med at styrke musklerne og det bindevæv, som holder sammen på det hele.

Både fine linjer og rynker, løs eller hængende hud, mørke rande, hævelser og væskeophobninger, appelsinhud og en generel mangel på liv og glød i huden vil blive reduceret med træningen i programmerne i denne serie.

Programmerne går et par lag dybere end ansigtsmassage og ansigtsyoga, og består af øvelser, som træner følesansen og nerve-muskel forbindelserne – og med målrettede bevægelser og berøringer forbedrer og stimulerer de cirkulationen i huden, løsner op for bindevævet, frigør leddene, optimerer kontakt til nerverne og aktiverer nøjagtigt de muskler, vi gerne vil have på arbejde.


Programmerne i SKIN SOLUTIONS vil:

✔️ Stimulere huden indefra, så den strammes op på ben, balder, numse, mave, arme, brystet, halsen og ansigtet – og booste hudens naturlige produktion af kollagen, der sørger for at holde huden spændstig og elastisk.

✔️ Stimulere nerveenderne i din hud, som registrerer kulde, varme, berøring, hvad der sker inde i dig, og hvad der sker rundt omkring dig, så din hjerne får et bedre overblik over den enkelte kropsdel og bliver mere tryg – resultatet er øget bevægefrihed, smertetærskel og kapacitet til anstrengelse.


✔️ Optimere funktionen af de nerver, der aktiverer musklerne – derved give de forskellige muskler i ansigt og krop isoleret opmærksomhed, så du bliver til at få fat i dem og træne deres evne til at trække sig kontrolleret sammen og holde igen under stræk. Det holder dine muskelelastikker spændstige og smidige i stedet for stive og stramme. 

Programmer | Skin solutions