Som anerkendt træningsspecialist og forfatter af bestsellerbøger om træning og krop, er jeg også en person, der ønsker at gøre op med quick-fix-tankegangen og hvordan man i en hektisk hverdag med mikrotræning kan skabe maksimale resultater med minimal indsats.

I gennem tiden har jeg deltaget i flere podcast, hvor jeg kommer nærmere ind på hvorfor og hvordan man med mikrotræning både finder tiden og motivationen.

Lyt med her...

‘Styrkeløftet’ Anna Bogdanova vil lære kvinder at løfte tungt

"Folk tror, jeg er vanvittig, når jeg siger, de kun behøver træne 5 minutter om dagen”

I den nye podcast ‘Styrkeløftet’ vil træningsguru Anna Bogdanova lære kvinder om at styrketræne, og hvordan mikrotræning kan give maksimalt output for minimal indsats i en travl hverdag.

‘Styrkeløftet’ om yogakvinder og bøfdrenge

Mange kvinder forstår ikke, hvorfor de får mere og mere fedt på maven trods motion

Mange kvinder oplever tab af styrke med alderen. I dag har ‘Styrkeløftet’ med Anna Bogdanova besøg af Charlotte Malasse, der fortæller om slappe arme og hendes modstand mod styrketræning og håndvægte.

‘Styrkeløftet’ Alt for mange kvinder glemmer deres knogler, fordi de hellere vil fedtforbrænde på en stairmaster

Når vi taler om styrke, krop og motion, så tænker de fleste af os automatisk på muskler og konditionstræning.

Denne udgave af ‘Styrkeløftet’ handler om skøre knogler og svage knogler og hvordan og hvorfor, det er så utroligt vigtigt, at kvinder husker at styrke deres knogler, selvom de intet mærker til dem.

’Styrkeløftet’: ”Jeg blev døv af stress”

En morgen vågnede Lisbeth Odgaard Damm i sommerhuset og kunne ikke rejse sig. Alt sejlede.

I det fjerde og foreløbigt sidste afsnit af ’Styrkeløftet’ fortæller Lisbeth Odgaard Damm om hendes voldsomme stressreaktion, der gjorde hende både svimmel og døv.