Disse 7 mikro-programmer eller taster kits er som små magiske eliksirer, med hver sin opgave at løse. De er unikke smagsprøver på, hvordan du med en aktiv, daglig kropspleje kan forbedre din form, din søvn, booste dit energiniveau, lindre skavanker, rette en krøllet krop ud og finde eller genfinde kontakten til vigtige muskelgrupper samt udfordre ungdommelige egenskaber, som går tabt med alderen, hvis vi ikke sørger for at træne dem. 

Du får et nøje udvalg af en håndfuld både blide og stærke øvelser på tværs af alle programserierne – High Definition, Ageless, To the Rescue, Power Up, Skin Solutions og Limited Edition – i hver af disse julegaver. 

Hvert taster kit indeholder 10 mikrotræninger, der fungerer som en tiltrængt pause eller en lækker træningssnack, som kan laves når som helst, hvor som helst og iklædt hvad som helst – på kun 5-10 minutter om dagen.

Det kan man kalde aktiv selvforkælelse – og den perfekte gave til din søster, din veninde, mor, svigermor, datter – og mand, bror eller ven! – men også blot ‘fra dig til dig’. 

De 7 taster kits vil:

✔️ Give dig en akut oplevelse af, hvor rart det kan være i din krop, og du vil mærke en styrke, som du ikke anede, at du havde. Forvent ikke en komplet kropstransformation, men en stærk forsmag på, at du kan så meget mere, end du tror.

✔️ Lade dig prøve en daglig træning fra alle serierne i shoppen, så du kan mærke dig frem til dit – eller din krops – behov for bevægelse lige nu – og derfor gøre det nemmere for dig at finde dit favoritprogram. Som bonus vil du opdage, hvor lidt der skal til, før du kan mærke reel effekt af din daglige træning.

SÅDAN GIVER DU ET TASTER KIT I GAVE

Hvis dette er en gave fra dig til dig, så lægger du bare dét kit i kurven, som du gerne vil eje og gennemfører købet med det samme. Hvis dette er en gave til en anden, gør sådan:  

Step 1: 
Køb et gavekort på 495 kr. lige her.

Step 2: 
Udskriv gavekort, som du modtager på mail – ELLER skriv den unikke gavekode ind på et kort, du giver modtageren + en note om, hvilket kit du har tiltænkt den heldige modtager. 


Modtageren kan vælge at bruge gavekortet til at betale for det kit, du har tiltænkt, eller et andet valgfrit produkt i shoppen. 

Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdato.

Taster kits | X-MAS EDITION