Læsetid: 2 min

Jeg mistede evnen til at gå, da min far døde, men Annas træning fik mig tilbage

"Jeg oplevede en kæmpe psykisk belastning, da min far døde. Året inden var jeg også totalt på overarbejde. Det opdagede jeg bare først bagefter. Sådan er det altid, når man går noget belastende igennem. Man holder ud. Og så går man ned bagefter.

Men jeg kunne ikke gå ud af stedet.
Bare at gå ned til åen var en umulighed for mig. 
Jeg kunne ikke gå i 1 ½ år. Annas træning reddede mig.

Jeg lavede små sanseflows og berøringer for bare at bringe kroppen i ro. Det var genialt at lave de blide flows. Igennem dem fandt jeg jo ud af, at jeg kunne rigtig meget alligevel. I dag kan jeg både lave styrke, bevæge mig og gå ture. Det er så befriende. 

Jeg synes, at Anna er genial. Hendes materiale er så gennemarbejdet, og hun ved så meget. Jeg arbejder selv med traumeterapi, mindfulness og compassion; en træning, som handler om at styrke kroppen til medfølelse.

For kroppen siger nej, når vi bliver pressede og stressede. Vores psykes tilstand smitter også af på det kropslige, og vores nervesystem skal beroliges.
Annas tilgang understøtter det. Det handler om at forstå nervesystemet, for det er omdrejningspunktet i at være menneske.


De fleste i den vestlige verden har ikke blødhed. Vi lærer bare at tage os sammen. Men Anna lærer os det modsatte. Hun lærer os at tage vare på os selv, på en nænsom måde.

Så den største gave, jeg nogensinde har givet mig selv, var at begynde at følge Annas programmer.
Også fordi jeg har lært at være vedholdende.
Jeg elsker at føle mig stærk.
Og jeg elsker, at min krop samtidig stadig har runde former.

Flora Tara Schouboe Melchiorsen, gift, mor til tre, 55 år, traumeterapeut

Mød Anna Bogdanova, adfærds- og træningsekspert

Jeg har de sidste 15+ år lært titusindvis af kvinder, hvordan de får skabt en regelmæssig træningsrutine med 5 minutters mikrotræningsbidder, der er målrettet både nervesystem og muskler, så de får adgang til meget mere styrke, frihed og energi i deres hverdag. 

Spørger du mig, er denne højeffektive træning den vigtigste investering i din fremtid.

Læs mere her

LÆS FLERE ARTIKLER