Læsetid: 2 min

[🎥] Derfor er det aldrig for sent at komme i gang med at styrketræne

Jeg får mange spørgsmål om styrketræning, smerter, kost og genveje til en stærkere krop og skarpere hjerne. Dem svarer jeg løbende på her på bloggen, så husk at følge med herinde – og stil endelig gerne flere spørgsmål i kommentarfeltet i bunden.


5 STÆRKE TAKE-AWAYS

  • Det er aldrig for sent at gå i gang med at styrketræne. Det bliver heller aldrig mindre vigtigt at gå i gang med at styrketræne i takt med, at du bliver ældre – nærmere det modsatte.
  • Jo mindre du bruger din krop, jo dårligere bliver du faktisk til at bruge den.
  • Din krop og din hjerne er plastiske og tilpasser sig det, du gør. Så jo mere, du prøver at lære nye ting og udfordrer dig selv – des mere vil din krop og hjerne trives.
  • Hvis du ikke udfordrer dig selv og opgiver fysisk aktivitet, vil du opleve, at din komfortzone bliver mindre og mindre – og du vil mærke flere begrænsninger ved selv små ting.
  • Jeg viser dig det bedste sted at starte med styrketræning, som handler om at vænne dig selv til at holde noget tungt, så du bliver tryg ved at blive belastet. Se med nedenfor ⬇️









Hvis du vil i gang med at træne det, som fik Ingrid på 89 år i videoen i gang med at kunne løfte tungt (hun gik fra at kunne løfte 0 til at kunne løfte 12 kilo over hovedet 💪🏼), så foregår det i min online træningsklub STRONG THINGS, som har åbent for nye medlemmer nu.

Klik her, hvis du vil læse mere om træningen i klubben og se, hvordan flere af de andre medlemmer træner.

Skriv en kommentar

OM ANNA

Anna Bogdanova har en akademisk baggrund inden for adfærdsdesign og psykologi samt videreuddannelse inden for bl.a. træningsfysiologi, funktionel neurologi, moderne smerteteori, stressrådgivning og anvendt hjernevidenskab.

Hun har 16+ års erfaring med at sammensætte træningsforløb til særligt kvinder 40+ ud fra en hjernebaseret tilgang, der både har fokus på muskelstyrke og hjernesundhed. Metoden sikrer, at du kommer ind i en regelmæssig træningsrytme og får maksimale resultater med minimal indsats – uanset alder, ambition og udgangspunkt.

Annas mission er nemlig at lære kvinder, hvad rigtig styrke er, og hvordan vi får adgang til den, så vi kan leve et aktivt  liv uden fysiske eller mentale begrænsninger, også langt op i alderen. 

Læs mere her

LÆS FLERE ARTIKLER