HIGH DEFINITION BODY

LØSNINGEN PÅ DET ULØSELIGE PARADOKSHVORDAN DU KOMMER (TILBAGE) I SKARP FORM
...NÅR DU FAKTISK IKKE KAN LÆGGE DE KRÆFTER OG DEN TID I DET, SOM DER NORMALT SKAL TIL.

Fordi du er sat ud af spil af en skade, sygdom, manglende motivation, overgangsalder, livets uforudsigeligheder eller en overdrevet travl periode

Og du kan bare mærke og se, hvordan du kommer mere og mere ud af form dag for dag… Men føler samtidigt ikke, at du har mulighed for at gøre noget som helst for at vende udviklingen.

Fordi du på ingen måde kan gøre det, du plejer – og måske endda når til et punkt, hvor du begynder at undgå de ting, der minder dig om alt det, du ikke kan med din krop.


(AV, MIN ARM...)

DET BLEV TIL VED EN (TRÆLS) TILFÆLDIGHEDPROGRAMMET BLEV OPRINDELIGT TIL, DA JEG SATTE MIG FOR AT LØSE ET PROBLEM, SOM JEG SELV LØB IND I SIDSTE ÅR I AUGUST.


Jeg gled ned ad en meget glat trappe, mens jeg forsøgte at holde mig selv oppe med den ene arm, hvilket resulterede i en slem skulderskade. 


På et splitsekund gik jeg fra liiiige at have arbejdet mig op til at kunne lave get-ups med en 28 kg kettlebell til ikke engang at kunne strække min arm over hovedet. 


Lynhurtig genopbygning er heldigvis mit speciale, så jeg vidste lige, hvad jeg skulle gøre – og det var hverken komplet ro eller de mange (for mig kedelige) gentagelser af elastikøvelser.


Jeg tilpassede naturligvis min træning, så jeg gjorde det, jeg kunne, for at træne uden om skaden, mens jeg samtidigt arbejdede målrettet på at genoprette den fulde funktion i min skulder. 

Men intensiteten i min træning faldt naturligvis.

Jeg kunne hverken løfte lige så tungt eller træne lige så længe ad gangen, som jeg plejer (15-20 effektive minutter), fordi skulderen blev hurtigere træt.

Samtidigt røg jeg ind i en uhyre travl arbejdsperiode, som resulterede i alt, alt, alt for mange stillesiddende timer foran computeren, helt uden pauser.

mistede muskelmasse

Der gik ikke lang tid, før min forbrænding faldt, og taljemålet steg.

Bukserne begyndte at stramme, balderne blev fladere, og huden blev mindre spændstig og mere bulet.

Jo jo, jeg var stadig slank og vejede det samme – men min form ændrede sig hurtigt i en retning, jeg ikke var fan af.

Primært, fordi jeg mistede muskelmasse... og dermed form!HVIS JEG SKAL VÆRE HELT ÆRLIG, SÅ...Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke kun træner for at være super stærk og performe på højt plan mentalt

Jeg træner også for at se godt ud

Jeg kan virkelig godt lide, at jeg har skabt en træningsform, som holder min krop velfungerende OG velformet år efter år – uden at jeg behøver at bekymre mig om, hvad og hvor meget jeg spiser, og uden at skulle leve i et fitnesscenter.

Ja, jeg vil have det hele på den halve (eller faktisk en femtedel) tid. 

Og det fik jeg.

Lige indtil jeg kom galt afsted med skulderen, altså.

Og fordi jeg ikke var super villig til at gå på kompromis med 'velformet', så måtte jeg tænke nyt.

Jeg kunne ikke længere dét, der skulle til for at holde mig i min skarpeste form. 

Hvordan kunne jeg så komme til at stå skarpt igen alligevel?

Jeg skulle skabe et program, der kunne udføre mirakler.

MEN...


KAN DET OVERHOVEDET LADE SIG GØRE?

Programmet skulle løse følgende paradoks i 3 deleMIN FØRSTE OPGAVE VAR AT DEFINERE, HVAD DET NYE PROGRAM SKULLE KUNNE HJÆLPE MIG MED – OG DET VAR IKKE SMÅTING. FAKTISK SKULLE DET LØSE EN PROBLEMSTILLING, SOM INGEN AF MINE TIDLIGERE PROGRAMMER HAVDE GJORT I SAMME GRAD.

1. Gøre mig i stand til at kunne ramme den mængde træning, som ER the minimal effective dose for at omforme kroppen og bytte fedt ud med muskler… men som jeg i øjeblikket ikke kunne holde til, både pga min skulder og mit samlede workload.

(Ja, det er en liiidt større dosering end de 5 minutter om dagen, som ellers er nok til at få … mere energi … mindre ondt … mere og styrke og … fastere former)

2. Overbevise min hjerne om, at jeg har tid til den mængde træning, der skal til – selvom jeg har så drønende travlt, at alt andet føles vigtigere og mere presserende end træning.…

Med andre ord:

3. Kunne skabe drastiske resultater uden at det føles som en drastisk indsats, som ville være for svær at restituere fra (aka typiske bootcamps og kalorierestriktion). 


Dette paradoks har jeg nu løst.
Inden jeg fortæller videre...


Her er en smagsprøve på HIGH DEFINITION BODY


Vær opmærksom på, at videoklippet ikke er repræsentativt for samtlige videoer i de to udgaver af HIGH DEFINITION BODY. Der findes naturligvis forskellige sværhedsgraderlige fra begynder til øvet – og alt efter hvilken udgave af programmet du vælger, så vil øvelserne være med eller uden kettlebells.

Følgende videoklip er moderat sværhedsgrad og uden kettlebells.


DET STARTEDE SOM EN HEMMELIGHED

PROGRAMMET, DER SLET IKKE SKULLE HAVE VÆRET ET PROGRAMJA, JEG FIK KNÆKKET KODEN OG LØST DET ULØSELIGE PARADOKS. MEN FAKTISK VAR DET SLET IKKE MENINGEN, AT DETTE PROGRAM SKULLE UDKOMME I MIN SHOP.

Jeg designede det oprindeligt kun til mig selv.

Men da jeg delte mine oplevelser (og ikke mindst resultater) med mit team, ville de naturligvis også prøve… 


Og efter programmet var gået på runde, så overbeviste de mig om, at der nok sad andre derude, som baksede med fuldstændig den samme problemstilling, som jeg selv. 

Så her er det!

HIGH DEFINITION BODY er programmet, der fik vendt min ærgerlige situation på kun 24 dage og gav mig mine muskler – og dermed min figur – tilbage.

Og nu kan du også få fuld adgang til magien bag programmet, der egentlig ikke skulle have været et program.

Pssst... Jeg har ikke kun afprøvet programmet på mig selv – men også på knap 500 personer, der fik lov at smugstarte her i januar.

Deres oplevelse taler for sig selv: 

HVAD SIGER BRUGERNE OM HIGH DEFINITION BODY?

Ida Birgithe Nilson

Programmet gør det mentalt lettere at overbevise sig selv om at "Du kan godt!"

Betina Lykke Nielsen

Jeg er meget glad for programmet! Det hjælper mig, at det er delt op i små bidder – for så får jeg trænet.

Ann Katrine Kristensen

Elsker det! Morgentræningen er min espresso, middagstræningen er en pause fra min hjerne og aftentræningen er min måde at falde til ro på efter arbejde.


(MInimal indsats, maksimale resultater)

Velkommen til højfrekvent mikrotræning


På blot 4.5 time, fordelt på kun 24 dage med en række overskuelige, nøje planlagte træningsbidder à 5 minutter…


Er du sikret en form og en figur, der med al anden træning ville tage mindst 5 gange så lang tid.

Jeg har nemlig nøje udvalgt både hvilke øvelser og hvor mange gentagelser, du skal lave, så hver eneste træning faktisk ikke blot former dine muskler, men også accelererer din restitution, så du får mere energi, mental klarhed og mere lyst til bevægelse for hver eneste 5-minutters trænings-snack.


Hemmeligheden bag programmet? 


Der er intet tilfældigt over øvelsernes sammensætning.

For tilfældig træning giver tilfældige resultater – og det er bare ikke godt nok, hvis vi vil skabe en drastisk transformation på så kort tid.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du sætter øvelserne sammen, og om du fx træner få tunge eller flere lettere gentagelser i forhold til tid på dagen.

Med afsæt i min viden om, hvordan træning skal designes, så det tager højde for tilstanden i dit nervesystem, dit immunsystem og dine hormoner

Har jeg med strategisk præcision doseret øvelsernes intensitet, vægtbelastning, antal gentagelser og runder – og drysset dem ud over dagen, så du snildt kan nå at restituere mellem træningerne og ikke blive tvunget til at springe træningen over næste dag (og næste dag igen), fordi du har fået ondt.


MIKROTRÆNING PÅ EN HELT NY (OG BANEBRYDENDE) MÅDEHVIS DU HAR FULGT BARE EN SMULE MED PÅ SIDELINJEN, VED DU SIKKERT ALLEREDE, AT JEG DE SIDSTE 15 ÅR HAR RESEARCHET I – OG UDGIVET FLERE PROGRAMMER OM – MIKROTRÆNING.

Kort fortalt er mikrotræning et begreb, der dækker over en træningsform, hvor man kun træner i korte intervaller - typisk 5-20 minutter ad gangen.

Fordelen ved, at træningsmængden er lav, er, at det er let at restituere fra. Til gengæld stiller det ekstra krav til kvalitet i hver eneste gentagelse – og også en helt særlig indsigt i, hvordan både kroppen og hjernen reagerer på fysisk aktivitet, og hvordan man får aktiveret størst mulig mængde muskelmasse. Hvis altså mikrotræningen skal gøre en mærkbar og synlig forskel for dig.

Det kræver med andre ord alt andet end tilfældigheder, men derimod en systematisk tilgang at skabe resultater ikke bare nu, men også på den lange bane.

Hvis det er vigtigt for dig at få maksimalt udbytte for den tid og energi, du lægger i din træning, så er du kommet til rette sted.

"Udført med høj kvalitet kan kortvarig træning være mere effektiv end lange træningspas."


- Anna Bogdanova


Strategien bag programmet

TRÆNING ER IKKE BARE TRÆNINGHvis du vil være sikker på at få MAKSIMAL EFFEKT ud af din MINIMALE INDSATS, så kræver det et nøje tilrettelagt program, der ikke kun fokuserer på at forbrænde kalorier og få pulsen op. Men også på, hvordan man engagerer hjernen til at få aktiveret flere muskler (og knogler!) og dermed sikrer, at effekten ikke slutter, når træningen er overstået – men fortsætter i timevis efter, selv når du ikke længere er i bevægelse.

Og præcis sådan et program er HIGH DEFINITION BODY.


Kan du genkende følgende?DU ØNSKER EN HURTIG OG VEDVARENDE KROPSFORVANDLING - MEN DU HAR HVERKEN TID ELLER OVERSKUD TIL EN OMFATTENDE BOOTCAMP, DER EFTERLADER DIG SOM EN VREDET KLUD?

Og du er i hvert fald HELT færdig med de bivirkninger, du oplevede sidst du prøvede et hurtigt makeover... som panik alene ved tanken om at få pulsen op, overbelastningsskader, ukontrollerbare cravings og efterfølgende vægtøgning i månedsvis.

Men når du både kan se og mærke, at du igennem længere tid har haft for lidt fokus på din krop, så kan det være fristende at springe på en benhård løsning, der stiller høje krav til både mængden af tid, som du kan afsætte, din fysiske formåen samt dit nuværende overskud (som om sidstnævnte ikke har det hårdt nok i forvejen).

DRØMMEN ER:

MAKSIMALT UDBYTTE MED MINIMAL INDSATS


De fleste af os (hvis vi skal være helt ærlige) ville elske, hvis vi i vores dagligdag kunne slippe af sted med f.eks. at arbejde det halve, men stadig nå det hele - helt uden stress.

Som oftest forbliver det dog en drøm.

Men rent faktisk er det hele idéen med HIGH DEFINITION BODY.

(Programmet findes i øvrigt i to forskellige versioner – med og uden vægte)så hvis du også gerne vil★ Sætte hurtigt og effektivt ind, når formerne begynder at flygte sydpå

★ Bytte fedt ud med muskler = en lavere fedt% 

★ Gå 1-2 størrelser ned i tøj – uden at røre ved din mad

★ Undgå at få (mere) ondt eller ryge over i yo-yo-fælden

★ Skabe en drastisk kropstransformation uden at føle, at du skal arbejde særligt hårdt for det

★ Vågne veludhvilet og klar til at springe ud af sengen

Vække din lyst til mere træning og bevægelse


... og kan leve med disse bivirkninger (som jeg ikke kan forestille mig, at du har noget imod):

★ Akut mental klarhed og produktivitet

Større handlekraft og bedre beslutninger

★ Følelsen af at have 25 timer i døgnet

★ Oplevelsen af, at din krop begynder at kunne holde til det tempo, som dit hoved lægger for dagen ;)

Så er High Definition Body Kit det helt rigtige valg. ⚡️


når vi taler mikrotræning

så TÆLLER HVERT SEKUND


For når du koger din træning helt ned til 5 minutters intervaller, men samtidigt gerne vil stå knivskarpt, så nytter det ikke noget, hvis dit træningsprogram ikke er skruet rigtigt sammen.

Og det kræver en helt særlig indsigt i muskler, nervesystem og forbrænding, hvis man (for alvor) skal lykkes.

Men bare rolig, det har jeg gjort for dig – og dermed sparet dig for timevis af studier i den nyeste forskning og sikret dig genvejen til de resultater, som den viden kan skabe.HVAD ER DET NYE VED HIGH DEFINITION BODY I FORHOLD TIL TIDLIGERE PROGRAMMER MED MIKROTRÆNING?HIGH DEFINITION BODY
skiller sig ud med sit unikke programdesign, som tager tidseffektiv træning til et helt nyt niveau gennem 'højfrekvent mikrotræning'.

Hvad er så 'højfrekvent mikrotræning'? Jeg har taget den mest optimale træningsmængde, der skal til for at skabe en reel kropstransformation... og brudt den ned i flere træningsbidder à ganske få minutter, spredt ud over dagen som små snacks eller aktive pauser. Så du får trænet mere, end du gør nu – men oplever det som mindre.

Øvelsesvalg og rækkefølge samt antal gentagelser og runder, er nøje planlagte og bygger oven på hinanden for at accelerere træningseffekten og fremskynde din restitution, så du får både hurtige og holdbare resultater med en minimumsinvestering af din tid og energi.

Ved at træne kortere, men oftere, vil du ganske enkelt opleve, at klichéen om, at 2+2 giver 5, rent faktisk passer!

Du bliver hurtigt teknisk bedre.
Du lærer bedst, når du er frisk, når du træner ofte – og ikke til udmattelse.
Jo bedre teknik du har, des mere effekt får du ud af din træning.

Du bliver hurtigt stærkere. 

Når du træner en øvelse ofte, bliver dit nervesystem bedre til at aktivere de muskler, der skal løse opgaven.
Du bliver i stand til at løfte mere vægt pr. træning, hvilket giver større træningseffekt.

Du bliver hurtigt klar igen. 

Ved at træne i kort tid, udfører du mindre arbejde pr. træning – det er lettere at restituere fra, og du bliver mindre øm. Du får mere energi og lyst til mere bevægelse i hverdagen og kan træne oftere.

Du får hurtigt holdbar effekt.
Når du er frisk til hver træning, kan du træne med højere belastning og intensitet – ofte. Ugens samlede træningsmængde kommer derfor højt nok op til at skabe synlige resultater – men uden at det føles som om, du skal arbejde hårdt for det.


FÅ FULD ADGANG TIL MIN EKSPERTISE MED DET SAMMENÅR DU INVESTERER I PROGRAMMET HIGH DEFINITION BODY, FÅR DU FULD ADGANG TIL RESULTATET AF MIN NYESTE RESEARCH PÅ OMRÅDET FOR HØJEFFEKTIV, HØJFREKVENT MIKROTRÆNING.

Og følger du øvelserne efter mine anvisninger, vil du med det samme opleve en markant forskel i din krop.

Det er ikke for sjov, jeg skriver, at når du går i gang med øvelserne i dette program, så vil du mærke en betydelig forskel i din krop allerede efter de første par minutter.

Ja, seriøst!

Efter de første par minutter. Af den første øvelse. Så vil du kunne mærke, at din krop pludselig bliver fyldt med energi og overskud. Og den energi og overskud kan du bruge til den næste øvelse. Og så er du pludseligt i gang med at lave en drastisk kropsforvandling – næsten uden, at du opdager det.


HVAD FÅR DU MED I PROGRAMMET, NÅR DU KØBER?


NÅR DU HAR KØBT PROGRAMMET, FÅR DU ØJEBLIKKELIGT PERSONLIG ADGANG TIL EN LUKKET MOBILTILPASSET HJEMMESIDE, HVOR DIT PROGRAM LIGGER - DU KAN OGSÅ VÆLGE AT LOGGE IND VIA SIMPLEROS APP.


Du skal blotte trykke på START, og så er du i gang med din første træning!


NAKED EDITION INKLUDERER:


I HIGH DEFINITION BODY Naked Edition får du adgang til 24 træningsdage og…

Varierende opvarmningsøvelser, som lynhurtigt tænder for dine muskler og nervesystem og løsner op for spændinger – dem kan du sagtens bruge som aktive kontor-pauser.

–  En række forskellige follow-along videoer med kropsvægtsøvelser, som både indeholder øvelser til styrke og restitution – og øvelser, der både kan laves hjemme og ude (kontorøvelser er relativt anonyme at lave, når man ikke lige er hjemme)

– Til hver øvelse er der desuden en lettere og en sværere variation, så du nemt kan tilpasse træningen til dit niveau og din dagsform. Det giver dig mulighed for at træne programmet på en ny måde ad flere omgange.

– Der er naturligvis indlagt restitutionsdage, hvor du ikke skal træne. 

– Øvelsesbibliotek med højeffektive styrkeøvelser med kropsvægt i forskellige sværhedsgrader.

– FAQ med svar på spørgsmål om tilpasning af træning, opvarmning, træningspauser, ømhed og dagsform.


KETTLEBELL EDITION INKLUDERER:


I HIGH DEFINITION BODY
Kettlebell Edition får du adgang til:

Varierende opvarmningsøvelser, som lynhurtigt tænder for dine muskler og nervesystem og løsner op for spændinger – dem kan du sagtens bruge som aktive kontorpauser.

– En række forskellige follow-along videoer med kettlebells, som både indeholder øvelser til styrke og restitution – og øvelser, der både kan laves hjemme og ude (kontor øvelser er relativt anonyme at lave, når man ikke lige er hjemme

– Til hver øvelse er der desuden en lettere og en sværere variation, så du nemt kan tilpasse træning til dit niveau og din dagsform. Det giver dig mulighed for at træne programmet på en ny måde ad flere omgange.

– Der er naturligvis indlagt recovery-dage, hvor du ikke skal træne.

– Øvelsesbibliotek med højeffektive  styrkeøvelser med kettlebell og kropsvægt med forskellige sværhedsgrader.

– FAQ med svar på spørgsmål om tilpasning af træning, opvarmning, træningspauser, ømhed og dagsform.


HVORFOR KØBE BEGGE PROGRAMMER?


Ved at købe begge programmer sikrer du, at du kan få trænet, uanset om du er tæt på dine kettlebells eller ej – og minimerer udsving i din træningsrutine.

Det er en stor fordel at skifte mellem styrketræning med kettlebells og kropsvægt, fordi du bruger din krop på meget forskellige måder, når du forholder dig til en vægt, du skal flytte – eller til din egen krop, som du skal placere i en position, hvor du er stærkest og derfra flytte kroppen. 


Derfor bliver du stærk på to forskellige måder af de to slags træning – og ved at kombinere dem vil du både forebygge skader og ubalancer og hurtigere flytte dig i din grundstyrke og performance.

om anna

Anna Bogdanova har en akademisk baggrund inden for adfærdsdesign og psykologi samt videreuddannelse inden for bl.a. træningsfysiologi, funktionel neurologi, moderne smerteteori, stressrådgivning og 15+ års erfaring med at sammensætte træningsforløb, som sikrer, at du kommer ind i rytmen og aldrig får brug for at lade den gå i stå igen.

Anna har allerede haft 50.000+ kvinder på sine prisvindende træningsprogrammer, og som vicedirektør hos EuropeActive (non-profit organisation) er hun med til at sætte standarder for onlinetræning i sundheds- og fitnesssektoren i hele Europa.

Derfor er du garanteret sikker og effektiv træning hjemme på stuegulvet eller i pauserne på kontoret – året rundt.

"Jeg giver dig træningsrytmen, som du ikke kunne drømme om at falde af på: Nem. Overskuelig. Tidseffektiv"

HAR DU SPØRGSMÅL, INDEN DU KØBER?