Læsetid: 2 min

JEG ER IKKE LÆNGERE STYRET AF RYGSMERTER

"Vi tror ofte, at vi kan langt mindre, end vi egentlig kan. Det er noget af det, der har ændret sig for mig ved at træne efter Annas metode, hvad jeg har gjort fast de sidste 6-7 år. Jeg VED nu, at jeg kan langt mere, end jeg nogensinde kunne forestille mig. 

Jeg følger et af Annas onlineforløb, og det er med i mit budget, at jeg skal have råd til at købe de forløb hvert år resten af mit liv! Det har været en spændende rejse for mig, som har handlet om at finde ud af, hvor mirakuløs selv ens smertende krop er. Og at jeg i den grad kan langt mere, end jeg overhovedet havde troet var muligt. 

På grund af en øreskade og en forskudt ryghvirvel har jeg været et sted, hvor jeg skånede mig selv mere og mere, da selv de mindste ting kunne udløse smerter. Min mand tog over for alle de ting, der krævede at holde, løfte og bære.

Der var simpelthen så mange ting, jeg ikke kunne, eller var bange for. Jeg var bange for at falde, jeg var bange for at banke ind i noget, bange for, at slaget så gav mig yderligere smerter.

Jeg blev så bevægelseshæmmet, at det nogle dage har været svært at binde snørebåndene på skoene, da jeg ikke kunne nå. Jeg tog ofte smertestillende piller og havde hold i ryggen, hvor jeg lå ned i 2-3 uger ad gangen og var helt skæv.

Jeg kan stadig få hold i ryggen, men ved at lave Annas øvelser, er jeg på benene igen efter 2-3 dage i stedet for 2-3 uger!

Jeg træner nu 4-5 gange om ugen, hvor jeg starter med blid opvarmning og så ellers 10-20 minutters træning.

Jeg, der ellers kun oplevede tilbagegang i mange, mange år, har oplevet stabil fremgang og styrke de sidste mange år. Hver gang jeg er blevet ramt af livet, lige fra kræftdiagnose til død i familien, så har jeg haft glæde af Annas programmer, som har ført mig på træningsporet igen.

Jeg er meget stærkere som 56-årig, end jeg var som 48-årig.
Den store fysiske styrke smitter af på den psykiske.
Nu føler jeg, at jeg kan klare hvad som helst her i tilværelsen.
Er det en sejr eller hvad?

Jeg er taknemmelig for, at der var tre i min omgangskreds, der uafhængigt af hinanden, fortalte mig om Anna og hendes træningsmetoder.
Man skal lytte, når noget kalder. Og Anna kaldte på mig. 

Liselotte Schliemann Hansen, 56 år.
Flyveleder, gift, mor til to piger på 21 og 23 år. 

Mød Anna Bogdanova, adfærds- og træningsekspert

Jeg har de sidste 15+ år lært titusindvis af kvinder, hvordan de får skabt en regelmæssig træningsrutine med 5 minutters mikrotræningsbidder, der er målrettet både nervesystem og muskler, så de får adgang til meget mere styrke, frihed og energi i deres hverdag. 

Spørger du mig, er denne højeffektive træning den vigtigste investering i din fremtid.

Læs mere her

LÆS FLERE ARTIKLER