Læsetid: 2 min

Før stressede træning mig - nu giver den mig vild energi

"Da min mor døde, blev jeg virkelig, virkelig ramt af sorg og fortvivlelse.
Min mand er pilot, så jeg stod alene med to små børn, og min mor havde været min eneste og vigtigste støtte i dagligdagen. Alt gjorde ondt på mig, hele min krop værkede.

Jeg forsøgte at komme ned i Wellcome Fitness Center og få trænet i ny og næ. Men træningen gjorde mig ikke godt. Det stressede mig, det var junktræning med en instruktør der stod og råbte ned i hovedet på os. Jeg havde lyst til at græde og sove bagefter, for at komme mig.  

Jeg havde egentlig fulgt og været fascineret af Anna siden 2009, men hun fangede mig fuldstændig med sin bog Skyhøj Forbrænding, for da jeg læste den, gav det så meget mening. Er det bare det jeg skal? Skal jeg bare gøre de ting, der står i denne bog? Det landede virkelig godt i mig at læse om træning på denne måde. Jeg begyndte og har fortsat gjort et stort egenarbejde i at læse om principperne.

Jeg har læst alt Anna har skrevet gennem tiden.
Hun er min
”go to”, når der er noget, jeg vil blive klogere på. Og dengang med Skyhøj Forbrænding indså jeg, at jeg skulle lave min træning om. 

Jeg havde ikke lavet andet end at pendulere mellem træningscentret og fysioterapeuten. Jeg indså, at jeg skulle reparere, ikke stresse kroppen.
Og jeg havde nærmest lyst til at feste, da jeg derfor meldte mig ud af træningscentret. 
Jeg var sat fri.

Det kan jeg takke Anna for, som jeg nu har fulgt i over 10 år. Og så kan jeg takke hende for, at jeg har fået styrke i kroppen. Det er ikke noget, vi kvinder prioriterer. Men det er afgørende. 

Jeg har mine kettlebells stående i stuen og bruger Annas mikrotræning.
Det er dem, der holder det kørende for mig, og det er dem, jeg altid vender tilbage til.

Jeg havde aldrig troet for 10 år siden, at jeg ville kunne stå derhjemme, høj på lykke og med musik i ørene og svinge de kettlebells. Jeg bliver ved
for life, for jeg ved, at det bliver fedt at blive ældre på denne måde.

Og at det er styrken i kroppen, der skal få mig helskindet gennem kriser og alderdom. Og som noget endnu vildere, var det faktisk Anna, der inspirerede mig til selv at arbejde med sundhed." 

Pernille Topsøe Jensen, 49 år, selvstændig, mor til tre og gift

Mød Anna Bogdanova, adfærds- og træningsekspert

Jeg har de sidste 15+ år lært titusindvis af kvinder, hvordan de får skabt en regelmæssig træningsrutine med 5 minutters mikrotræningsbidder, der er målrettet både nervesystem og muskler, så de får adgang til meget mere styrke, frihed og energi i deres hverdag. 

Spørger du mig, er denne højeffektive træning den vigtigste investering i din fremtid.

Læs mere her

LÆS FLERE ARTIKLER