Læsetid: 2 min

ALT FOR DAMERNE: SÅDAN HAR ANNA FÅET SUCCES SOM IVÆRKSÆTTER

Ligesom du ikke får en spritny krop af at træne i bare 14 dage, får man heller ikke altid de resultater i en virksomhed, som man håber på. ALT for Damerne har interviewet Anna og flere andre stærke iværksættere om deres vej til succes. 


Anna har aldrig lånt penge eller haft investorer, og nogle ting har taget længere tid, fordi der først skulle penge i kassen, før der kunne investeres videre i udvikling og innovation. Med to børn og en mand, der også er selvstændig, har det krævet benhård prioritering i hverdagen.Læs her udvalgte citater fra artiklen i ALT for Damerne om Annas vej til 70.000 solgte træningsprogrammer og en kåring af Dansk Erhverv som
 én af de 25 kvindelige iværksættere, man skal holde øje med:

"Jeg røg ned med et bragende stresskollaps for 16 år siden, hvor jeg ikke kunne kende mig selv eller min  krop. Jeg begyndte at researche, tage kurser og uddannelser for at finde en vej tilbage, og efterhånden begyndte jeg at dele mine erfaringer. Derfra voksede en forretning, der bygger på digitale træningsforløb."


"Jeg solgte mit første onlineforløb i 2011, men da jeg i 2016 vovede mig ud i at sælge årsforløb i stedet for programmer, der kørte over nogle uger, sagde alle, at det var vanvittigt. Ingen troede på, at nogen ville binde sig for et år. Men det var der altså 600 kvinder, der ville."


"Jeg har to børn og en mand, der også er selvstændig, så det kræver benhård prioritering i hverdagen. Der er mange ting, som jeg ikke når. Tv-serier for eksempel. Men samtidig har jeg en mand, der forstår, hvad det kræver at drive virksomhed, og det gør det muligt at få enderne til at nå sammen. Og det er anstrengelserne værd. Jeg kan se, at det gør en forskel for kunderne."

Mød Anna Bogdanova, adfærds- og træningsekspert

Jeg har de sidste 15+ år lært titusindvis af kvinder, hvordan de får skabt en regelmæssig træningsrutine med 5 minutters mikrotræningsbidder, der er målrettet både nervesystem og muskler, så de får adgang til meget mere styrke, frihed og energi i deres hverdag. 

Spørger du mig, er denne højeffektive træning den vigtigste investering i din fremtid.

Læs mere her

LÆS FLERE ARTIKLER