ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN KVINDEKROP

- så du kan høste alle de styrkende, foryngende og forebyggende fordele, som der faktisk ligger lige for fødderne af dig

Kvinder ved alt for lidt om deres egen krop.

Vi bliver ikke engang undervist i skolen i, hvordan vores krop faktisk fungerer (ud over de seksuelle basics), hvad der sker med den og vores hjernesundhed, når vi er inaktive, og hvad der sker, når vi tager på og forsøger at tvinge en krop i stort kalorieunderskud til at træne med overskud. Vi fortjener at få meget mere viden om vores krop!

[col=#ffffff/I mange, mange år er vi blevet fodret med historien om fedtet som vores allerstørste sundhedsfjende]

Og vi har bekriget de forhadte fedtceller med ethvert våben, vi kunne komme i nærheden af. Forgæves. For den største trussel mod vores sundhed er ikke fedt, det er aldersbetinget tab af vores muskelmasse - vores vigtigste ungdomskilde.

Jeg skriver aldersbetinget, men alderen er egentlig heller ikke skurken i denne her fortælling. Det er, når signalet mellem vores hjerne og muskler - vores drive - går hen og bliver svagere og svagere, så vi til sidst får rigtigt svært ved at ringe og musklerne og sætte dem i sving. Resultatet er, at vi ældes hurtigere og får uvelkomment besøg i form af alt fra vægtøgning til hjernetåge, mindre energi og flere smerter - med andre ord, en krop og hjerne i energikrise. Helt naturligt bevæger vi os mindre, men det gør bare signalet endnu svagere, og den onde cirkel er fuldendt.

GÅ IKKE I PANIK

Ret ofte får jeg beskeder fra kvinder, der søger om hjælp til at bryde den onde cirkel, og fælles for dem er følelsen af panik.
GØR NOGET NU!

Og her står løsningerne jo i kø – brug bare 5 sekunder i dit sociale feed, og du er sikkert blevet præsenteret for den første bootcamp eller et smart kosttilskud, der lover ‘at smelte fedtet af dig på blot 2 uger’.

Mit svar til det er: Gå ikke i panik.

"Når du skærer ned på kalorierne eller skruer op for intens træning, forværrer du bare krisen."

For hvis du trækker mere energi ud af en krop, som allerede mangler energi, betaler du fra din pensionsopsparing af muskler og knogler - men ved at tære på din muskelmasse, i forsøget på at holde drømmevægten på et bestemt tal, og ved at ty til alle mulige og umulige metoder til at kunne holde ud at spise meget mindre, fodrer vi faktisk problemet!

Det er muligt, at et eller andet innovativt kosttilskud kan smelte fedtet af dig (jeg tvivler!), men sammen med fedtet ryger også muskelmasse, og det koster dyrt. Ikke bare på din egen kropskonto og sundhedsopsparing til senere i livet – men også i kroner og ører for staten.

En ny canadisk undersøgelse viser fx, at sarkopeni (tab af muskelmasse) er et kæmpe økonomisk problem, som koster Canada helt op til 3 billioner dollars om året (!) - og en massiv øget risiko for at udvikle type 2 diabetes og kroinisk inflammation. Det kan godt være, at vi troede, at høj vægt var bomben under vores globale sundhed – men mangel på muskler udgør en lige så stor eksplosionsfare! Der er undersøgelser, som peger på samme problemer i England - og leder du længe nok, dukker de helt sikkert også op hjemme i egen andedam.

STYRKETRÆNING ER SOM EFFEKTIV MEDICIN

De sidste 14 år har jeg advokeret for styrketræning i mikroformat som løsningen på fremtidens sundhedskrise. Fordi styrketræning med høj kvalitet og få gentagelser er den eneste måde at holde på vores med alderen svindende muskelmasse og bygge ny muskelmasse op - musklerne, som er dem, der former og forynger vores krop, styrker vores knogler og holder balance i hormoner og nervesystem.

Flere end 16.000 danske kvinder har hørt mig og trænet efter min metode
THE 5

– med 5 minutters mikrotræning om dagen - eller ad gangen - med en frekvens, som de aldrig før har oplevet, fordi det har været så nem og overskuelig træning, der vigtigst af alt ikke har udmattet deres krop, som formentlig i forvejen var udmattet på grund af små børn, travlhed på jobbet og søvnunderskud.

Og min mission er at at få kvinder over hele verden til at mikrotræne.
Bare 5 minutter om dagen som et stærkt sikkerhedsnet.
Mere, hvis tiden, overskuddet og dagsformen er til det.

  • At styrke alle kvinders hjernesundhed gennem strategisk hjernebaseret styrketræning.
  • At lære alle kvinder at investere klogt i deres krop, så de ikke mister deres livsnødvendige muskelmasse med alderen og kan blive ved med at have energi, power og styrke uanset deres alder.
  • At tilbyde alle kvinder en wingwoman i deres liv - fordi vi har brug for det, ja, også dig! - med træning, som kan passe ind i alle de faser, som et kvindeliv går igennem.

FOR DET ER SAGENS KERNE.

Uden at gå helt meta-feministisk på det her, så findes der utroligt mange træningstilbud derude, som er tilpasset mænd. Men få eller ingen, som rent faktisk tager hensyn til alle kvindelivets faser, hvor vores behov naturligt nok skifter – og derfor virker de ikke eller virker dårligt for os.

Der er INGEN one-size-fits-all, når det kommer til vores helbred, men det er funderet i videnskaben, at styrketræning er den bedste medicin – selvom tunge løft også er en no-size-fits-all, for ingen kan fortælle dig, hvor meget eller hvor tungt du kan eller skal løfte lige præcis i dag. Kun din dagsform har svaret.

Hvordan man så lærer at mestre styrketræning efter dagsformen og livsfasen, så man kan træne med en frekvens, der styrker og forynger muskler, knogler, nervesystem, hormoner, hjerne og hud?

DET er min mission, og jeg håber, du vil være med.

Jeg anbefaler

MENOPAUSE RESET + 5 GRATIS BONUSSER

MENOPAUSE RESET + 5 GRATIS BONUSSER

2.495,00 DKK
1.995,00 DKK