HIGH DEFINITION
Har du fokus på at forme specifikke dele af kroppen, så du får en fastere og sprødere silhuet? Så er programmerne i denne kategori de helt rigtige for dig. Kodeordet for alle træningsprogrammerne her, både helkropsprogrammer og programmer til udvalgte dele af kroppen, er ikke vægttab, men: ommøblering.

For den opgradering og opstramning af kroppen, du drømmer om; balder uden buler, spændstige stænger, talje som et timeglas, stærke og smukke arme, og skuldre som en frihedsgudinde? Løsningen er ikke at tabe sig. Styrketræning er en langt bedre strategi til at blive slankere, stærkere og strammere. Det er ikke sikkert, at du går ned i vægt. Til gengæld vil du sætte skub i en ommøblering – det vil sige, rykke rundt på fordelingen af fedt og muskler – så du strammer op og former kroppen. 
Muskelopbyggende træning gør også din forbrænding mere fleksibel (så det er lettere at dirigere næring ind i musklerne, hvor det bliver omdannet til energi og varme), og den korte varighed af træningen har en god effekt på din appetitregulering – så du kan nærme dig din idealvægt uden at skulle holde kroppen i konstant underskud.

Programmerne i HIGH DEFINITION vil: 

- Vække dine sovende muskler og genskabe kontakten, så du får dem aktiveret og i arbejde, når du har brug for dem (ret væsentlig detalje, når man træner fx balderne, at man faktisk kan aktivere musklerne i dem!).
- Forme og definere de specifikke dele af kroppen, som du har fokus på, ved at rykke rundt på fedt og muskler, så du ommøblerer din silhuet, og får en veldrejet krop. 

Programmer | High definition