WALK OF FAME er en samling af træningsprogrammer, som har fokus på at styrke din underkrop – fra fødder til ankler, knæ, hofter, bækken og ryg, så du har fundamentet til altid at kunne bære dig selv og gå endnu stærkere gennem livet. Både på bare fødder og i høje hæle.
Programmerne i WALK OF FAME inkluderer specialprogrammer, der tager sig kærligt, men stærkt, af dine fødder, ankler og ben (farvel til blytunge og hævede ben), samt programmer, der har fokus på at styrke din balance på både ét og to ben.
Og, ikke mindst, det ultimative ‘how to walk- program, der ikke handler om at få kilometer i benene, men om at styrke hele din underkrop, så du vil kunne gå lettere gennem din hverdag – om det så er på catwalken, i fuld firspring over brosten eller på vandreture med familien – uden at få ømme fødder eller ondt i dine knæ.

Vælg et program fra WALK OF FAME, hvis du…

✔️ Siger ja tak til stærke og spændstige stænger, der både holder dine fødder solidt grounded på jorden, uanset hvilken modstand du møder, men også gør hvert eneste skridt let som en leg.
✔️ Gerne vil slippe af med ømme fødder, knæ der knager, og led der smerter – dit fundament bliver stærkere og mere samarbejdsvilligt. 
✔️ Er træt af tunge, hævede eller væskefyldte ben, der ikke vil være med til at gå langt, let eller i høje hæle.
✔️ Vil kunne bære både din egen vægt og vægten af alle de mennesker og ting, du løfter i din hverdag med den største lethed.
✔️ Drømmer om at kunne springe let og elegant fra brosten til brosten, over en vandpyt og i høje hæle – uden usikkerhed og ømhed bagefter.

Vælg et program fra WALK OF FAME kategorien, som kun er tilgængeligt i en begrænset periode, og vær klar til, at alting vil føles lettere, uanset hvor meget du bærer på.

Køber du et program fra WALK OF FAME inden 31. august, vil du modtage et specialprogram til sundt bækken og bækkenbund helt gratis (værdi 1.495 kr.)

Programmer | Walk of fame