EN STÆRK SAG 365+ er et stærkt tilbud til dig, der gerne vil have træningen serveret i mundrette video-bidder hele året. Fordi du måske slet ikke får trænet lige nu, eller kun får trænet sporadisk, når motivationen melder sig. Men sporadisk træning giver kun sporadiske resultater - og frekvens trumfer altid både intensitet og varighed. Med andre ord: hvis du vil have langtidsholdbare resultater fra din træning, skal du sørge for at træne regelmæssigt.
Her er 5 minutters mikrotræning hver dag bedre end at træne én gang i 1 time – ikke mindst, fordi det er en nøje afstemt og så tilpas forstyrrelse (hverken for lidt eller for meget), at du kan blive ved med at gøre det, igen og igen, med mere energi, end det tager fra dig.

HVAD SKAL DU SÅ TRÆNE I DE 5 MINUTTER?

Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvad du træner, når du koger din træning ned til 5 intense minutter hver dag. Styrketræning af høj kvalitet, hvor du får skabt den rette spænding og afspænding i musklerne og får så mange muskelgrupper som muligt på arbejde på samme tid, er forudsætningen for, at du kommer til at se resultater. 
Og det er lige præcis, hvad Anna Bogdanovas strategiske og tidseffektive mikrotræninger kan gøre for dig; hver dags træning er nemlig nøje planlagt og struktureret i forhold til variation og progression og med synlige resultater som mål. Leveret direkte til dig, så du bare skal åbne dagens træning og gå igang.

MÅ JEG SÅ KUN TRÆNE I 5 MINUTTER?

Du må selvfølgelig træne lige så meget, som du har tid, lyst og overskud til. Men først og fremmest skal du gøre træning til en ufravigelig vane, der får dig i bedre form år efter år – og her er det effektivt med en regel om, at får du trænet de 5 minutter, så er det godt nok. Har de 5 minutter så bestået af kvalitetsstyrketræning – så er det mere end godt nok.
Alt andet er en nydelig bonus.

MEDLEMSKAB | 365+