.

Mini-kursus: 5 videoer til dig

til at reparere din forbrænding, din figur og dit forhold til mad.

Jeg skriver mig samtidig op til e-mails med tips, historier og tilbud fra Anna Bogdanova

Om Anna

Specialist i fysiske forandringsprocesser, BSc
Baldebygger, forfatter, sundhedskampagne-strateg.

Anna Bogdanova er personlig træner, coach, underviser og forfatter til bestselleren “Skyhøj forbrænding” og “Veldrejet” og kvinden bag online succesprogrammet “Balder uden buler” og “21 dage til sprød(ere) silhuet”. Mediernes foretrukne ekspert i emnerne styrketræning, ommøblering, stress, smerter, stofskifte/forbrænding.

Anna har en unik hjernebaseret tilgang til forandringsprocesser og kropstransformation. Hun har allerede hjulpet over 15.000 kvinder til en stærk, stressfri og mere veldrejet krop og et afslappet og naturligt forhold til mad og træning. Som de holder fast i år efter år.

Anna er bl.a. uddannet i forandringsprocesser og læring på CBS, ernæringscoach med speciale i sports- og træningsernæring certificeret hos Precision Nutrition og som bevægelsesspecialist hos Z-Health Performance, som er en længerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og smertefri bevægelse.

Anna kan bookes til personlig rådgivning, foredrag, workshops og konceptudvikling & implementering af sundhedskampagner med laaaaangt-over-gennemsnittet engagement og compliance.

Læs Annas CV på LinkedIn + se presseportfolio her

Pssst… Her er 10 ting, du nok ikke vidste om mig:

  • Jeg kom fra Ukraine som 13-årig i marts 1998 og startede i en helt almindelig dansk folkeskole 1 måned efter.Det var full immersion i det danske sprog og kultur, der resulterede i, at jeg kunne tale sproget nogenlunde efter fire – og ret flydende efter otte måneder.
  • Fik en (eller anden) medalje i 5. klasse for at være den dygtigste til at recitere et (eller andet) voksent fransk digt udenad til en recitations-konukurrence (red., russisk folkeskole, med mange brugbare færdigheder ;) )
  • Mit første bekendtskab med det danske køkken var K-salat, toastbrød og Knorr suppe.
  • 99% af alt det LEGO jeg køber til min 4,5 årige søn, er i virkeligheden til mig selv!
  • Jeg lærte først at cykle, da jeg var 13 og var den, der havde størst fravær i gymnastik både i folkeskolen og gymnasiet.
  • Jeg dødløftede 137.5 kg i stramme jeans til en julefrokost i Odense Styrkeløfter Klub i 2007 efter en halvflaske vodka. Det blev starten af slutningen af min styrkeløfter-drøm.
  • I 2008, efter min skulder gik af led under en styrkeløft konkurrence, fik jeg af en ortopædkirurg at vide, at jeg havde de mest løse skulderkapsler, han nogensinde havde set. Jeg skulle nok vinke farvel til styrketræning.Heldigvis glemte jeg alt om dét og med hjælp fra Z-health og kettlebells har trænet mig op til at kunne have nogle 2×16 kg russisk jern over hovedet uden problemer.
  • Mine før løse (men nu ret stabile) skuldre er årsagen til, at jeg nu er gift med min eneste ene, Jacob Søndergaard. Han fik nemlig til opgave at fikse min skulderskade. Så han inviterede mig hjem til ham for at lære swings og getups. The rest is history!
  • Mine særlige cravings er typisk sauerkrautsaft, rå hvidløg med salt, Rød Løber skimmelost fra Arla Unika og hvide lakridsflødeboller fra Summerbird (dem anbefaler jeg, især efter træning, til alle mine klienter!). PS. Ben&Jerry’s er ikke en craving – det er en basisfødevare i vores mit køkken, på linje med double espresso.
  • Jeg mistede min (50-årige) mor til brystcancer, der gik i lungerne 31. december 2012. Ud over at tude hver dag i december måned, så nægter jeg at lade frygten for at blive syg styre min sundheds til- og fravalg.
dot

Træner efter Annas principper

dot

Træner efter Annas principper

0
Medlemmer i Annas Baldebiks
0
Har trænet online med Anna
0
Får Annas nyhedsbrev

Anmeldelser

Med Annas træning kan jeg være helt flad inden træning, og bare have lyst til at ligge på sofaen. Men efter et opvarmningsflow og 15 min med kettlebells har jeg næsten energi til hvad som helst. Jeg ANEDE ikke, at det kunne være sådan. Jeg kunne droppe mine eftermiddagslure, og for første gang nogensinde oplevede jeg hvad det faktisk vil sige, at få energi af sin træning.
Helle Andersen
Ca. en times life changing træning om ugen + super pragmatisk tilgang til kosten: Ja tak!
Jeg er blevet vild med at træne!!! – MIG, der valgte de bekvemme løsninger og kortvarige put-i-munden-glæder!
Jeg er nu en anden – både når jeg ser mig i spejlet, og når det drejer sig om min livsstil. Annas koncepter bare går op i en højere enhed: Jeg oplever, at der er en dybere sammenhæng og grundig research bag det hele. Det tiltaler min hjerne. Koncepterne er samtidigt menneskelige og tager højde for up´s and down´s, det tiltaler min psyke.
Bente Heumann

Bag Annas offentligt kendte “healthie-profil” gemmer sig en skarp kommunikationsstrateg

Anna er en ekstremt kvik og særdeles produktiv kvinde, som tilegner sig hurtigt ny viden og evner at arbejde langt mere fokuseret end de fleste.

Thomas Bigum
Annas tilgang til kost, motion og sundhed er fantastisk for mig. Fordomsfri og uden kalorierestriktioner – jeg bliver bedre og bedre til at mærke efter, acceptere at mit liv ikke altid egner sig til at spise og træne 100 % rigtigt, og at mindre også er ok. Jeg er også blevet bedre til at acceptere mig selv, og være god ved mig selv – så det mere holistiske sundhedsperspektiv har været virkelig godt for mig.
At jeg har beholdt muskelstyrke, kropsholdning og udholdenhed med 1/5 del af den træningstid jeg brugte tidligere, er en kæmpe aha-oplevelse!
Mariann Rasmussen
At så lidt træning kan gøre så stor en forskel, har virkelig været en aha oplevelse.
Jeg er overrasket, at jeg kan gå i seng og glæde mig over jeg næste morgen vågner 05:15 og glad går i gang med dagens træning. Jeg har været rigtig glad for alle Annas råd om kost, stress, hormoner mm., der er kommet undervejs. Det har givet mig en større forståelse og indsigt i kroppens måde at reagere på i forhold til f.eks overtræning, som tidligere var mit problem.
Anna og hendes team skal have ros for deres seriøsitet, positive tilgang til alle spørgsmål der kommer op i det private forum i Baldebiksen, og tilbagemeldinger på træningsvideoer er uvurderlige!
Maibritt Rævdal Christensen

Anna har sin helt egen indgangsvinkel til træning og en sund livsstil

Hun kombinerer hardcore videnskab og disciplin med en moderne og travl livsstil, hvor træning skal kunne passes ind. Hun er ambitiøs og realistisk på samme tid, en perfekt kombination hos en personlig rådgiver og træner.

Camilla Kjems, Chefredaktør, Femina
Jeg glæder mig over at se min krop langsomt blive stærkere.
Det er SUPER rart at have “en vej”…. Og netværket af kvinder omkring systemet er skønt og støttende.
Kira Li Chirholm
Min stræben efter at være for tynd og slank er forsvundet.
Migrænen og trætheden har sluppet sit tag! Og jeg føler mig stærkere end nogen sinde.
Anna er meget lige til og enormt inspirerende og dygtig på sit felt. Yder virkelig en god indsat for, at vi skal forstå sammenhængen med mad, træning og har lavet nogle sindsygt gode programmer … ingen stress – bare følg træningsprogrammerne – meget grundig i sin forklaring!
Rikke Kuszcz

Anna er en dedikeret og målrettet ildsjæl med helt unikke analytiske evner

Hendes ypperste talent er at rumme en forskelligartet gruppe (som fx en virksomheds medarbejderstab) og designe en proces udfra hendes resultatskabende metoder, der både giver mening for den enkelte og skaber mærkbare resultater.
Anna gør det at nå sine sundhedsmål – hvordan man end selv definerer dem – sjovt. Hun leverer ikke kun sundhed, men også motivation for mere af det samme; hun vækker helt enkelt interessen for velvære fordi hun får sine deltagere til at mærke det. For nogle for første gang. Anna vil være en gave for enhver virksomhed, der ønsker gladere, sundere og mere motiverede medarbejdere med mere energi.

Hanne Klintøe, kreativ udvikler
Før-Anna var jeg på dybt vand! Fysisk og psykisk led jeg. Et ønske om, at være perfekt ødelagde mig med en spiseforstyrrelse, hvor jeg endte med en meget lav vægt, tab af hår og meget mere. Jeg kunne ikke holde liv i graviditeten dengang og ifølge lægen var det pga min lave vægt og dårlige ernæring. Det blev en øjenåbner og med hjælp tog jeg på igen, men jeg elskede bestemt ikke min krop!

Tilfældigvis faldt jeg over Annas Skyhøj Forbrænding, og det blev et vendepunkt for mig. Styrketræning, som jeg kunne overskue og en fantastisk tilgang til kosten, som jeg kunne se mig selv i.

Det mest betydningsfulde der er sket, mit nye forhold til kosten og kærligheden til kuglerne. Efter opstart af Skyhøj Forbrænding kom der hurtigt resultater, og det har i den grad været årsagen til, at jeg har haft blod på tanden til at klø på!
I dag elsker jeg mit spejlbillede, mine baller, mavemuskler! Jeg elsker, at jeg nu føler mig smuk!

Anja Jeppesen
Hos Anna fandt jeg overskuelig træning, som kunne gennemføres i en travl hverdag.
Jeg har fået masser af energi! Jeg gennemfører altid træningen, jeg er stærk, jeg er glad, og jeg er på vej imod min drømmekrop, små skridt! Og så vendes hele min “kur-verden” stille og roligt på hovedet i takt med, at jeg implementere flere og flere kostelementer.
Jeg undres jeg mest over, hvor mange kulhydrater jeg kan tillade mig at spise OG festmåltider! Min krop strammes stadig op! Det modsiger ALT, hvad jeg har levet efter i små 20 år! Vildt!
Line Nielsen

Annas måde at træne og formidle træning på er på mange måder revolutionerende, fordi den er så fokuseret på at vi skal fungere som hele, harmoniske, stærke mennesker

Selvom jeg som triatlet egentlig gør en masse, der strider imod Annas fine principper om opbyggende træning – så er netop Annas øvelser og metoder et genialt supplement for mig. Både fordi det ikke er tidskrævende i min hverdag, som allerede har rigeligt med træningstimer. Men især fordi det giver mig et stærkt fundament for min øvrige træning, så jeg undgår skader og føler mig stærk helt ind i kernen.
Annas måde at træne og formidle træning på er på mange måder revolutionerende, fordi den er så fokuseret på at vi skal fungere som hele, harmoniske, stærke mennesker og ikke bare omvandrende selfies.

Lene Rode, Journalist
Tak til Anna, for at jeg føler mig rimelig komfortabel i min bikini! Og selvom maven stadig er lidt blød, så føler jeg mig stærk og sund, og er helt på det rene med, at det her er en livsstil og en god og rar proces, som jeg kan få til at gå op med livet som småbørnsmor. Hvor har dit koncept, Anna, gjort livet lettere og sjovere!
Maria Grube Andersen
Af hele mit hjerte, tusind tak Anna Bogdanova, fordi du har lært mig så meget om træning, om min krops styrke og hvor lidt der nogle gange skal til for at holde sig sund.
Nina Bang Svennesen

”Strong is the new slim.” Hurra for denne udvikling.

Alt omkring Anna siger bygger på evidens. Det er jeg som journalist vild med. Det er ikke grebet ud i den blå luft – men er underbygget viden. Og så kan jeg jo mærke, at det virker. Anna ikke har fokus på, at kvinder skal være slanke – men har fokus på at vi skal være sunde og stærke.

Lizl Rand, Foredragsholder, journalist og coach
Jeg har virkelig aldrig før kunne holde en træningsplan mere end et par uger, og i starten skrev jeg også i Facebook i gruppen, at “jeg hader at træne”. Men nu er jeg der, hvor jeg ikke har misset én dag i over et halvt år og dét er jeg stolt af!
Jeg arbejder meget med mit sind, min sjæl og min sundhed, og Annas træning var den sidste brik. Jeg er afstresset og fri!
Anja Winchler
Jeg har fået det meget bedre psykisk – mit humør er bedre, energiniveauet meget højere og jeg sover tungere og er mere udhvilet. Min krop bliver stærkere og fastere, og jeg spiser ikke restriktivt! Faktisk spiser jeg meget mere, end jeg gjorde før. Jeg er meget sødere ved mig selv, end før, og har det langt bedre med mit udseende og i det hele taget med det menneske, jeg er.

Anna har lært mig, hvor meget det mentale betyder for det fysiske og for den styrke, man har – og at dette svinger hele tiden, hvilket man skal tage hensyn til. Før i tiden kørte jeg bare på, hvis der var noget jeg ville træningsmæssigt. Talrige er de gange, jeg har overtrænet mig til influenzalignende symptomer og skader – og bare fortsat og fortsat, fordi jeg havde sat mig nogle mål. Jeg har lært, at vilje ikke er alt, og at jeg er nødt til at tage hensyn til både min mentale og fysiske dagsform, når jeg træner. Jeg skal aldrig igen træne mig halvt ihjel – det er simpelthen SLUT med den slags løjer!

Ea Ancher

Mine varmeste anbefalinger til Anna Bogdanova og hendes letforståelige fremstilling af, hvorfor du ikke kan slanke en stresset krop med kure og bootcamps

Hvor det glæder mig, at der endelig kommer en kvalificeret bog om træning og livsstil, som tager hensyn til den komplekse sammenhæng mellem sind og krop og de krav, som hverdagen stiller. Mine varmeste anbefalinger til Anna Bogdanova og hendes letforståelige fremstilling af, hvorfor du ikke kan slanke en stresset krop med kure og bootcamps – men derimod optimere din forbrænding igennem genetablering af kroppens styrke gennem fokuseret afmålt træning, god næring og hvile.

MAJKEN MATZAU, ERHVERVSPSYKOLog
Jeg kan nu se at har været stresset … Jeg trænede cardio, vildt meget, spiste restriktivt i de perioder hvor jeg havde overskud til det og i andre periode kastede jeg håndklædet i ringen og gav fuldkommen los og tabte alt kontrol.
Nu træner jeg fordi jeg har lyst og spiser med god samvittighed … jeg er glad og tilfreds og føler mig ikke som en fiasko …
Stine Brandt

Her får du viden, du kan bruge og forstå, så den bliver levende for dig

Det er ikke fordi, der mangler viden om træning, kost, livsstil og sundhed. Det store problem, er at denne viden ikke bliver brugt – og så er det jo død viden. At folk ikke får det præsenteret på en måde, så det fænger og ikke får praktiske anvisninger til, hvordan de kan bruge al den viden der er derude. Det problem er hermed afsluttet, for i Skyhøj forbrænding får du nemlig viden du kan bruge og forstå, så den bliver levende for dig, og du får al den vitalitet, du fortjener.

UMAHRO CADOGAN, ERNÆRINGSEKSPERT
Noget af det vigtigste Anna har fået mig til at indse er, at jeg skal lytte til mig selv. Ikke forcere. Hvis planen ikke holder, skal jeg justere planen så den holder. Anna har også fået mig væk fra vægttyranniet. Min badevægt bliver kun brugt ca. hver 14 dag – og når jeg ser på tallet tænker jeg, at den ikke siger alt. Jeg er blevet klogere på mig selv. Anna har lært mig at se nøgternt på min krop – ikke dømmende.
Jeg oplever også, at det at lave opvarmningsflows, som jeg tidligere nok havde tænkt ikke battede noget som helst, er utrolig godt for mig. Både fysisk og mentalt. Og vejrtrækningsøvelser og øjenøvelser er fantastiske for en piskesmældsramt!
Jeg har fået træningslysten tilbage. Jeg havde ikke troet, at jeg skulle komme til at løfte “russisk jern” nogensinde efter min skade!

Anna har et helt unikt koncept. Det er fantastisk at mærke, hvordan hendes velfunderede teoretiske viden bliver omsat til praksis, så sådan nogen som jeg kan bruge det og komme videre!
Jeg holder meget af hendes seriøsitet og det altid hjælpsomme team i Annas Baldebiks. De gør en stor forskel for mig. De giver mig lyst til at røre mig og giver mig en tro på at kunne komme i form igen. Tak <3

Tina Meier Wissing

Der findes masser af hårde træningsprogrammer og kure, men ret ofte kan mindre faktisk ikke bare gøre det samme, men gøre det bedre. Dét er, hvad Anna viser dig.

I en tid hvor der er meget identitet i vores livsstil og sundhedsvalg, er det blevet et statussymbol at træne og derfor går der ofte “mere er bedre” i træning og kost. For mange fører det til alt for hård træning og for stringente kostændringer, hvilket faktisk kan gøre det sværere at nå sine mål. Det er dem, som kan bruge Anna’s bog. Der findes masser af hårde træningsprogrammer og kure, men ret ofte kan mindre faktisk ikke bare gøre det samme, men gøre det bedre.

ANDERS NEDERGAARD, PHD I MUSKELBIOLOGI